OVER

Wie zijn Marjolijn en Edwin?

marjolijn horsselenberg

Marjolijn Horsselenberg

Ik ben Marjolijn Horsselenberg, oprichter van mh virtual business partner met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland in het groot- en kleinbedrijf. Mijn corporate reis ben ik begonnen in Sales, via Marketing in Inkoop-en Contractmanagement en Supply Chain Management beland om te eindigen in Retail Promotie.

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Ik deins niet zo snel terug voor nieuwe dingen. Hierdoor heb ik ook uiteenlopende ervaringen kunnen opdoen.

Na deze waanzinnige reis door verschillende bedrijven en afdelingen wil ik nu al mijn kennis overdragen aan het MKB. Daarom heb ik besloten ook als ondernemer verder te gaan. In januari 2020 ben ik gestart in mijn onderneming mh virtual business partner.

Ik werk graag samen met ondernemers die net als ik maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Als virtueel manager help ik ondernemers in het MKB te groeien en een bedrijf neer te zetten dat klaar is voor de toekomst.

Edwin Lansbergen

Ik ben gek op techniek en op mijn gezin. Dit gaf altijd al een uitdaging om genoeg tijd over te houden voor beide. Dus altijd al op zoek naar tips en handigheden om efficiënt te kunnen zijn. Na een ruime tijd te hebben gewerkt voor Canon als technisch specialist in hardware en software oplossingen voor printers en scanners en later bij Telematch als specialist in VoIP telefooncentrales heb ik besloten om in 2012 als zelfstandige te doen waar ik het beste in ben: mensen helpen met technische oplossingen om daarmee zo effectief mogelijk te kunnen zijn.

Mijn persoonlijke missie (mijn “WHY”) laat zich beschrijven in de 3 woorden Slim Samen Vooruit