Teamleader: nieuwe abonnementen

In februari 2020 zijn de abonnementen van Teamleader overzichtelijker geworden. We leggen je uit wat er is veranderd en welk abonnement het best geschikt is voor jouw onderneming.

Wat is Teamleader?

Teamleader wordt vaak een CRM genoemd (Customer Relationship Mangement). Toch is het meer dan een systeem om de relatie met jouw klanten te beheren. De software heeft ook functies om producten of diensten te leveren, facturen te sturen, werkbonnen te laten tekenen en tijd te registreren. Je kunt er dus meer bedrijfsprocessen in automatiseren dan alleen verkoop en marketing.

Teamleader heeft er voor gekozen om de abonnementen te verdelen in 3 opties. Je kunt kiezen voor GO, MOVE of BOOST. De prijzen zijn respectievelijk €30, €35 en €45 per gebruiker per maand (excl. btw). Belangrijk om te weten is dat de abonnementen per kwartaal worden aangeboden. Voor een betaling per jaar geldt een korting van 15%. Daarnaast geldt voor de 11e en daaropvolgende gebruiker nog eens een korting van 50% op de abonnementsprijs.

Het is ook goed om te weten dat het minimum aantal abonnement 2 is. En dat voor alle gebruikers binnen een bedrijf voor hetzelfde abonnement gekozen moet worden.

Teamleader GO abonnement

Het GO abonnement biedt de basis functies van een CRM. Je kunt er bedrijven en contacten mee registreren. En natuurlijk Deals (verkoopkansen). Na het afstemmen van de producten of dienst kunnen deze in een offerte worden aangeboden. Deze offerte kan online worden beoordeeld en geaccordeerd. De goedgekeurde offerte is om te zetten in een factuur. Deze factuur kan indien er een geschikte integratie beschikbaar is toegevoegd worden aan de online boekhouding.

Teamleader GO kost €30 per maand (excl btw) bij een kwartaalabonnement. (minimaal 2 gebruikers)
Teamleader GO kost €25 per maand (excl btw) bij een jaarabonnement. (minimaal 2 gebruikers)

Teamleader MOVE abonnement

Het MOVE abonnement heeft alle functies van het GO abonnement aan boord. Daarnaast zijn de functies taken, afspraken en calls beschikbaar. Hiermee wordt het plannen eenvoudiger en kunnen taken worden verdeeld tussen medewerkers. Een ander groot verschil is de functie Projectmanagement. Daarmee wordt het mogelijk om goedgekeurde offertes met een paar muisklikken om te zetten in een project. Dit project kent weer mijlpalen om de verschillende fases overzichtelijk te kunnen beheren. Worden werkzaamheden op de locatie van de klant uitgevoerd? Dan kunnen de tijd en verbruikte materialen op een digitale werkbon worden aangeboden. Deze werkbon kan dan digitaal worden ondertekend door de klant.
Ook is het met MOVE mogelijk om herhalende facturen voor b.v. abonnementen in te plannen. En het is mogelijk om automatische herinneringen te sturen wanneer een betaaltermijn van een facturen is verstreken.

Teamleader MOVE kost €35 per maand (excl btw) bij een kwartaalabonnement. (minimaal 2 gebruikers)
Teamleader MOVE kost €30 per maand (excl btw) bij een jaarabonnement. (minimaal 2 gebruikers)

Teamleader BOOST abonnement

Het BOOST abonnement heeft alle functies aan boord die Teamleader beschikbaar heeft. Daarmee wordt het ook mogelijk om resource planning te doen binnen een project. Met behulp van de gekoppelde agenda’s zijn werkzaamheden eenvoudig in te plannen. Daarmee komt ook vakantieregistratie van medewerkers beschikbaar.
In het BOOST abonnement is ook de ticketing functie opgenomen. Hiermee zijn klantvragen in een centrale mailbox of lijst te verwerken door meerdere collega’s.
Met het meest uitgebreide abonnement heb je ook recht op de allersnelste support van Teamleader.

Teamleader BOOST kost €40 per maand (excl btw) bij een kwartaalabonnement. (minimaal 2 gebruikers)
Teamleader BOOST kost €35 per maand (excl btw) bij een jaarabonnement. (minimaal 2 gebruikers)

Keuze advies?

Het kiezen van het meest geschikte SYSTEEM is niet alleen een kwestie van prijs en functionaliteit. De software moet passen in jouw PLAN. Vanuit een goed PLAN is het eenvoudig om een weloverwogen keuze te maken? Kunnen we je helpen met een advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met Marjolijn of Edwin.